Ajánló

Legfrissebb album

Alkalmaink

Ifi vacsora regiAlkalmaink teljesen nyitottak, szeretettel várunk minden 13-18 év közötti fiatalt pénteken 18 órától a gyülekezeti teremben. Ezek többnyire bibliatanulmányozós alkalmak, ahol együtt keressük Isten útmutatását életünkre, és ahol mindenki bátran megoszthatja gondolatait, tapasztalatait.

Egy-egy jó filmre bukkanva vászonra tűzzük a vetítését, amelynek végén röviden meg is beszéljük a filmet.

Év közben több alkalommal ifjúsági hétvégére szoktunk menni közösen a nagyifisekkel. Ezeken a hétvégéken általában egy nagyobb témát dolgozunk fel, így jobban el tudunk mélyedni benne, mint egy péntek esti bibliaórán. Ezen kívül a közösségépítés egyik csodálatos eszköze is egy ilyen hétvége. Mindez pedig még inkább megvalósulhat a nyaranta szervezett ifis csendeshéten.

Nyár elején hagyománnyá vált már az ifis sportdélutánunk, amit a Hajógyári-szigeten szoktunk lebonyolítani. A röpizés, métázás, focizás után szalonnasütéssel zárjuk a napot.

 

Céljaink

Legfőbb célunk

  • hogy Istent egyre jobban megismerjük, és az Ő Fiában, Jézus Krisztusban való üdvözítő hitben megerősödjünk,
  • hogy felkészüljünk a Krisztusban kapott örömhír továbbadására és másokat is erre buzdítsunk,
  • hogy Isten békásmegyeri népének tagjaként gyakoroljuk egymás felé a testvérszeretetet, segítsük és a magunk módján támogassuk a gyülekezet egészét,
  • és nem utolsósorban az, hogy mi  magunk is szerető közösséggé formálódjunk, ahol igazi barátokra lelhet mindenki, és ahol megtapasztalhatjuk a Krisztusban való lelki egységet

A kisifi alkalmait Seida Zoltán, Baksai-Szabó Lídia és Doros Júlia vezetik.

 

Vissza: kisifi és nagyifi általános leírás