Ajánló

Legfrissebb album

Gyülekezetünkben minden fiatal megtalálhatja a számára megfelelő korcsoportot, aki az Istennel és egymással való közösség után vágyódik. Az ifialkalmak teljesen nyitottak, nagy szeretettel várunk mindenkit!

13-14 éves korosztályt a 2 év időtartamú konfirmációs tanfolyamra hívogatjuk, amelynek végén pünkösd vasárnap a gyülekezet előtt a felnőtt konfirmandusokkal együtt tesznek bizonyságot a megváltó Jézus Krisztusba vetett hitükről.

A középiskolás fiatalokat pénteken 18 órára a kisifibe, míg az érettségi utáni korosztályt vasárnap 17 órára a nagyifibe hívogatjuk. Ezeken az alkalmakon közösen éneklünk gitárkíséretes ifjúsági énekeket, majd egy igemagyarázatot hallgatunk meg, és közösen vagy kisebb csoportokban beszélgetünk róla. Az alkalom után szendvics és tea mellett folytatjuk az ismerkedést, beszélgetést, de a mozgásra vágyóknak pingpongozásra és csocsózásra is van lehetőségük.

Nyáron nem minden héten tartunk ifjúsági alkalmat, erről Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. lehet érdeklődni.