Ajánló

Legfrissebb album

Gyulekezeti-tura-2012-oszSzeptember végén gyülekezeti kirándulást szerveztünk, amelyen a terep nehézsége miatt csak a fiatalabb korosztály vett részt, de így is egy csodálatos napot töltöttünk együtt.

A hónap utolsó szombatján kelt útra a kis csapat, hogy a kellemesen meleg őszi napok végét kihasználja egy szép kirándulásra. A templomtól indultunk, az ófalun át kaptattunk fel a Nagy-Kevély gerince felé. A hegycsúcs is szép célpont lett volna, de mi most megelégedtünk egy kisebb körrel, csak az Üröm felett lévő kőbányáig mentünk, ahonnan gyönyörű kilátás nyílt a fővárosra, Békásmegyert is beleértve.

Innen Budakalász felé vettük az irányt, és az erdő széléhez közeledve letáboroztunk egy alkalmas erdőirtásnál. Itt költöttük el a tarisznyánkban hozott ebédet, ebéd után pedig a várva várt számháborúra került a sor. Bár nem voltunk sokan, de így is egy jót játszottunk, a végén győztes csapat csak nagy nehezen tudta becserkészni és megadásra kényszeríteni az ellenfél utolsó játékosát, Kincses Kristófot.

Az erdőből továbbindulva a Budakalász feletti fennsíkra értünk, ahol kicsit megálltunk labdázni, beszélgetni és énekelni. Budakalászon a faluközpontba érve a többséget valami láthatatlan erő vonzotta a HÉV felé - bár erre talán elfogadható indok a 15 km-es túra... :) Mindenesetre mi Battonyai Zoliékkal úgy voltunk, hogy ha már gyalog indultunk, gyalog is fejezzük be. Eriket és Mátét külön dícséret illeti a hősies helytállásért, 10-11 évesektől ez szép teljesítmény volt!

Köszönjük Istenünknek a szép időt, a jókedvet és a jó beszélgetéseket!

A kirándulás képeit a Picasa webalbumban lehet megtekinteni.