Ajánló

Legfrissebb album

Delvidek ruha 1Tisztelt Gyülekezet! Kedves Testvérek!

Hálás a szívünk a békásmegyeri református gyülekezet ruha adományáért. Hálatelt szívvel fogadtuk a sok ruhát. Köszönjük Muratov-Szabó Ádám segítségét is, aki a gyülekezetből Szegedre szállította a ruhákat és ott át tudtuk venni, majd négy fordulóval behozni Szerbiába, Bácsfeketehegyre. Köszönjük Baksai-Szabó Kristóf és Lídia kezdeményezését és gyűjtését, az Úr áldja meg a jókedvű és bőkezű adakozókat.

Négy délután osztottuk a ruhákat, mivel egyszerre a járványügyi helyzet végett nem tudtunk sok családot fogadni, összesen kb. 50 családhoz kerültek a ruhaneműből. Mindenki örömmel és hálás szívvel válogatott, többen 3-4 gyermeket is nevelnek, kevés fizetést kell beosztani havonként. A felnőtt, idősebb korosztály is örömmel válogatott és legtöbben megpakoltan indultak otthonuk felé. A ruhák mellett keresztyén irodalmat, gyermekbibliát is ajándékoztunk nekik.

Hálás a szívünk az Úrnak és a kedves Gyülekezetnek, amiért karácsony ünnepe előtt ily módon is segíteni tudtunk magyar családokon. Hisszük, hogy jó helyre kerültek a cipők, ruhák.

Áldott, békés karácsonyi Ünnepeket kívánunk!

 

Halász Sámuel és Renáta

Gyermekmisszió

 

 

Delvidek ruha 3 Delvidek ruha 4 Delvidek ruha 6 Delvidek ruha 7 Delvidek ruha 5 Delvidek ruha 2