Ajánló

Legfrissebb album

Tudnivalok

Kedves Testvérek!

 

Az országban kihirdetett vészhelyzet miatt sajnos most nincs módunk a megszokott személyes találkozásokra. Ezt igyekszünk lehetőségeink szerint ellensúlyozni azzal, hogy az interneten keresztül adunk istentisztelet közvetítést, illetve Biblia-magyarázatokat.

 

Gyülekezetünk YouTube-csatornáját ezen a linken találják: https://www.youtube.com/channel/...

Azok számára, akik nem szeretnének lemaradni az újabb anyagokról, lehetőségként javasoljuk, hogy iratkozzanak fel a csatornára. A feliratkozók automatikus értesítést kapnak, amikor új video-anyagokat töltünk fel. (Feliratkozás módja: a fenti linkre való kattintás után, a megjelenő ablakban a piros keretben lévő FELIRATKOZÁS gombra kell kattintani.)

Technikai okok miatt letiltottuk az egyes videók alatti hozzászólás lehetőségét.

Akinek építő észrevétele van, kérjük, hogy a honlapunkon megtalálható elérhetőségeinken jelezze.

 

Mi előreláthatóan kedden (bibliaóra), csütörtökön és szombaton (áhitat) jelentkezünk előre felvett anyagokkal, vasárnap pedig online közvetítéssel adjuk istentiszteleti alkalmunkat 09:30-tól. Az istentisztelet az online közvetítést követően, mint rögzített anyag visszanézhető lesz a következő vasárnapig.

A korábbi gyakorlatnak megfelelően istentiszteleteink hanganyaga (mp3 formátumban) az istentiszteletet követően, vasárnap délutántól honlapunkon letölthető lesz.

 

Ezúton is emlékeztetjük a Testvéreket, hogy keresztyén hitünk és istentiszteletünk elmaradhatatlan megnyilvánulása a hálából fakadó adakozás. Gyülekezetünk önfenntartó, tehát az önkéntes adományokból látjuk el szolgálatunkat. Mindazokat tehát, akik Isten iránti hála-adományaikat szeretnék hozzánk eljuttatni, buzdítjuk, hogy utalják gyülekezetünk bankszámlájára, a közleményben való megjelöléssel (perselypénz, fenntartói járulék, adomány).

Bankszámla számunk:
10201006-50142251-00000000 – Budapest-Békásmegyeri Református Egyházközség (K&H Bank)

Akik ilyen módon nem tudják adományukat hozzánk eljuttatni, azoktól azt kérjük, hogy tegyék félre, és majd a vészhelyzet elmúltával hozzák el személyesen gyülekezetünkbe.

Mindazokat, akik gyülekezetünk tagjai közül szükséget szenvednek, és arra megoldást nem találnak, arra kérjük, hogy jelezzék felénk elérhetőségeinken, hogy lehetőségeinkhez mérten segíteni tudjuk őket.

 

Szeretettel ajánljuk a testvérek figyelmébe, hogy a reformatus.hu weboldalon minden hétfőn, szerdán és pénteken áhítat-sorozat látható, „Áldás, békesség minden időben” címmel.

 

Mivel szokatlan, és járatlan út ez mindannyiunk számára, a Testvérek türelmét, megértését és segítőkész támogatását is kérjük az előttünk álló kihívások megoldásában, hálásan megköszönve eddigi felajánlásaikat! Imádkozzunk egymásért, figyeljünk egymásra, segítsük egymást!

 

„Még ha a halál árnyékának völgyében járok is, nem félek a gonosztól, mert TE velem vagy!” (Zsoltárok 23,4)

 

2020.03.20